10 BÄSTA PENGARAPPAR FÖR 2021

Ibland behöver du extra kontanter för räkningar. Vi har alla varit där, särskilt om du bor i en dyr stad. Du kanske försöker spara pengar på något speciellt eller lägga till dina investeringar. Om du undrar hur du kan tjäna pengar idag eller de bästa apparna för att tjäna pengar just nu har du kommit till rätt ställe.

Millennial Money-teamet genomförde en detaljerad granskning av de bästa apparna för att tjäna pengar för att tjäna extra pengar snabbt 2020.

I slutet av inlägget kommer du att vara beredd med nya strategier för att tjäna extra pengar med bara några få klick på din smartphone!

Innan vi går vidare måste du veta att dessa appar för att tjäna pengar inte är en ersättning för ditt dagliga jobb. Med detta sagt är de ett utmärkt sätt att komplettera inkomster på kort sikt.

Lyckligtvis har 2021 aldrig varit en bättre tid att använda appar och teknik för att tjäna extra pengar snabbt. Dessa lagliga appar är väsentliga för din pengarresa.

Survey Junkie

Survey Junkie är en av de enklaste apparna för att tjäna pengar på extra pengar. Du kan tjäna pengar medan du väntar på bussen, på lunchpausen eller till och med när du slingrar dig i soffan.

Att registrera sig för Survey Junkie är 100% gratis och tar mindre än 1 minut. När du är registrerad kan du börja göra undersökningar när du är på språng, var som helst på din telefon! Deras mobilapp är extremt intuitiv.

Med Survey Junkie kan du tjäna mest pengar på minst tid (jämfört med många andra webbplatser)!

InboxDollars – $ 5 registreringsbonus

InboxDollars är en app och webbplats för kontantbelöning som betalar sina medlemmar i utbyte mot att utföra onlineuppgifter, spela spel, fylla i enkäter och mer!

Första gången användare kan tjäna en registreringsbonus på 5 USD efter att ha verifierat deras e-postadress. InboxDollars använder inte ett poängbaserat intjäningssystem som andra appar för att tjäna pengar. Istället visas dina intäkter i dollar, vilket gör det enkelt att veta exakt hur mycket riktiga pengar du tjänar.

InboxDollars mobilapp är också en av de enklaste att använda, med ett mycket enkelt gränssnitt.

Paribus

Om du köpte något online det senaste året och den artikeln minskade i kostnad, kan butiken vara skyldig dig en återbetalning. Med den pengarsparande Paribus-appen kan du ta tillbaka dina pengar och få tillbaka pengar för saker som du redan har köpt!

Ja, du läste det korrekt. Det är möjligt att butiker är skyldiga dig pengar! Paribus säkrade bara 2 gratis månader av Amazon Prime för min mamma (kompensationsmetoder för sena leveranser kan variera).

Onlineshoppen fortsätter att öka, särskilt om du bor i en expansiv stad. Om du är någon som handlar online ofta (det är jag verkligen), kanske du tittar på en snabb återbetalning!

Återbetalningar behandlas vanligtvis mycket snabbt, vanligtvis 3-7 arbetsdagar. Återförsäljare kommer att utfärda krediten tillbaka till din ursprungliga betalningsmetod, till exempel ditt kreditkort eller bankkort som du betalade med.

Du måste kolla in Paribus. Paribus är 100% gratis att använda och gör tunga lyft för dig!

Public.com

Publics iOS- och Android-app låter dig ansluta till andra investerare ungefär som om du kontaktar vänner på sociala medier. Att interagera med mer erfarna handlare kan hjälpa dig om du precis börjat och inte är säker på var du ska investera.

Plattformen har cirka 50 investeringsteman som sammanför liknande företag. Vill du kanske investera i kvinnodrivna företag eller miljömedvetna företag? Public har ett tema för det, vilket hjälper dig att investera med ditt hjärta tillsammans med ditt huvud med andra appanvändare.

En av dess coolaste funktioner är möjligheten att investera i skivor. Anta att du vill äga en del av Apple eller Amazon men inte har tusentals dollar. Med skivor kan du köpa ”bråkdelar” för att göra saker lite mer överkomliga när du precis börjar.

Public har ett superslank gränssnitt och gratisappen är mycket användarvänlig. Det finns inget minimum att komma igång, inga handelsavgifter och gratisappen är tillgänglig från Google Play eller Apple App Store.

Swagbucks

Swagbucks är känt som en legit pengarapp för att ta undersökningar för pengar och för att ge din åsikt online. De ger tillgång till tiotusentals betalda undersökningsmöjligheter varje dag. De erbjuder även många sätt att tjäna pengar när du handlar online.

Det är väldigt enkelt. Tryck bara på några knappar på din fritid och boom! Pengar!

Swagbucks är en av de bäst betalande undersökningssidorna som tjänar pengar på din telefon och betalar via PayPal eller presentkort.

Med varje onlineundersökning påverkar du beslutsfattare från främsta företag och organisationer.

Capital One Shopping

Capital One Shopping (tidigare Wikibuy) är en besparings- / kupongshoppingapp och webbläsartillägg som låter dig jämföra priser mellan olika online-återförsäljare, hitta bättre kupongkoder och till och med hitta bättre erbjudanden bland flera säljare inom Amazon.

Om du handlar online via Capital One Shopping kan du tjäna krediter på dina köp som kan lösas in till presentkort. Du kan till exempel få 1% tillbaka på köp som görs på Dell.com, 2% från Walmart.com, 9% på köp på JCPenney eller 4% från Groupon.

Att spara pengar är att tjäna pengar.

Börja bara din köpresa genom Capital One Shopping-appen och tjäna belöningar. Genomsnittliga krediter i många butiker är 2,0% – 10% med vissa butiker som erbjuder begränsade dubbla belöningar!

Bästa Side Hustles för 2021

Om du letar efter hur du kommer igång med att tjäna pengar på din 9-5, har du tur! Vi har precis publicerat vår färdiga guide “The Best Side Hustles for 2021.” Den har våra 23 främsta sidor som kan tjäna allt från lite extra pengar till tusentals dollar per månad! Ange bara ditt e-postmeddelande nedan så skickar vi hela guiden!

MyPoints

MyPoints är en plattform som låter dig tjäna presentkort för att svara på enkäter, spela spel, titta på videor och många andra aktiviteter online!

MyPoints betalar dig också för att handla online! Tjäna gratis presentkort när du handlar online på över 2000 topphandlare som Walmart, eBay och Amazon.

Du kommer att köpa saker ändå, du kan lika gärna köpa det via MyPoints för att spara pengar och tjäna det gratis presentkortet!

Registreringsbonus på $ 5: Slutför fem undersökningar.
$ 10 Uppgiftsbonus: Gör ditt första köp på $ 20 eller mer och få ett Amazon-presentkort på 10 $.

Fundrise

Fundrise är en crowdsourcing fastighetsplattform som låter dig investera i fastigheter för så lite som $ 500.

De förväntar sig en 8-11% årlig avkastning på de flesta investeringar. År 2017 var min årliga avkastning 9%. Detta kan vara en solid avkastning och ett bra sätt att diversifiera din traditionella aktie- och obligationsinvestering.

Dessutom är Fundrise ett utmärkt sätt att investera på fastighetsmarknaden medan du sparar för en nedbetalning för ditt framtida hem!

Jag har investerat med Fundrise i fyra år nu. Jag tror på den här produkten och rekommenderar bara saker som jag personligen har provat.

Postkamrater

Om du bor i en stad går du med på att människor spenderar mindre tid i butiker. COVID-9-koronaviruspandemin har bara förvärrat detta. Leveransindustrin ökar, så utnyttja och få betalt!

Använd din fritid (eller till och med din lunchpaus) för att skaffa extra pengar.

Kan du verkligen tjäna $ 18 – $ 25 i timmen med jobb för leveransapp?

JA. Genom att leverera till postkamrater sparade jag tillräckligt med pengar för att köpa en förlovningsring! På allvar – du kan enkelt tjäna $ 500 den här veckan genom att slutföra 50 leveranser.

En annan tjänst som liknar PostMates, men centrerad kring matleverans, är DoorDash. Den här tjänsten börjar verkligen ta fart, så många intjäningsmöjligheter beroende på var du bor.

Truebill

Har du någonsin registrerat dig för en tjänst – en onlinemagasin eller en obskur videostreamingtjänst, kanske – och sedan glömt att du prenumererar?

Tjänstens faktureringsavdelning är inte så glömsk. Det kommer att fortsätta debitera dig, månad efter månad. Om det är en tillräckligt liten avgift kanske du inte märker det på några månader.

Truebill vill lägga märke till dig. Ladda ner gratis Truebill-appen, anslut ditt huvudcheckkonto eller vilket bankkonto som helst och låt appen komma igång.

Appen analyserar dina utgiftsvanor och identifierar återkommande avgifter som du kanske vill eliminera. Om du vill fortsätta att betala en räkning är det bra. Om du inte gör det kan Truebill säga upp prenumerationen åt dig.

Och det finns mer i den här appen. Truebill kan förhandla med tjänsteleverantörer på dina vägnar för att sänka dina månadsavgifter. Tjänsten kan också övervaka dina verktyg som kabel för att rapportera avbrott och söka återbetalning.

Truebill har en gratis version, men här är fångsten: Truebill kommer att behålla 40 procent av vad det sparar dig. Om tjänsten sparar 500 USD per år kommer den att kräva 200 USD av dessa besparingar.

I det här scenariot skulle du ändå spara 300 $ per år utan att göra jobbet.

För att få ut det mesta av Truebill måste du prenumerera. (Ironiskt, eller hur?) Det handlar om $ 5 per månad (eller $ 36 betalas i förskott för ett år).


Leave a Comment