15 högst betalande appar för att tjäna pengar 2021

Att tjäna pengar online 2020 och 2021 har aldrig varit enklare.

Med din smartphone kan du enkelt ladda ner och installera appar för att tjäna pengar för Android och iPhones och börja tjäna extra pengar med din fritid.

Apparna och mobilwebbplatserna i den här listan betalar dig för att utföra olika uppgifter, inklusive att spela spel, leverera mat, handla online och i butiken, kompletta undersökningar, träna, sällskapsdjur, göra frilansarjobb och surfa på internet.

Läs vidare för att lära dig om några av de mest betalande appar som finns tillgängliga just nu.

Innehållsförteckning

Högst betalande appar från 2021

 • Rakuten
 • Swagbucks
 • DoorDash
 • Instacart
 • Survey Junkie
 • Släpp
 • Postkamrater
 • Mistplay
 • Trimma ekonomichef
 • TopCashBack
 • InboxDollars
 • Använd frilansappar
 • Yttrande utpost
 • KashKick
  Legit Money Making Apps
 • MobileXpression

Rakuten

Rakuten är en av de bästa återbetalningsapparna för att tjäna passiva inkomster eftersom det lönar sig att göra det du redan gör.

När du går online för att göra ett köp i din favoritbutik (som Walmart, Macy’s och Sephora) och använder Rakuten tjänar du kontant tillbaka upp till 40%.

Så här fungerar det: Registrera dig för Rakuten när du vill göra ett köp online, besök Rakuten för att klicka på din favorithandlare. Din återbetalning spåras automatiskt och betalas till ditt konto.

Swagbucks

Swagbucks är den ultimata webbplatsen Get-Paid-To (GPT) för att tjäna extra pengar på internet. Webbplatsen har betalat sina medlemmar miljoner dollar genom åren … över 460 miljoner dollar när detta skrivs år 2020.

Så här fungerar det: Registrera dig för ett gratis konto. Du tjänar poäng för att svara på enkäter, spela spel, titta på videoannonser, surfa på internet och handla online.

DoorDash

DoorDash är en matleveransapp i USA och Kanada och kvalificerar sig som en sido-app för att tjäna pengar på att fungera som din egen chef.

Du kan tjäna upp till $ 20 per timme genom att leverera mat- och restaurangbeställningar till kunder i ditt område.

Så här fungerar det: Registrera dig för att bli en DoorDash-drivrutin (Dasher). Ange när du är tillgänglig i appen och använd din bil, skoter eller cykel för att leverera beställningar.

Dina intäkter inkluderar baslön, kampanjer och tips. Du måste vara minst 18 år för att arbeta som Dasher.

Instacart

Instacart är en annan hustle-app som du kan använda för att tjäna pengar.

Du kan antingen arbeta som en fullserviceköpare som levererar livsmedelsbeställningar, eller så kan du bara hjälpa till med att förbereda beställningar i butiken.

Hur det fungerar: Fullservice-shoppare arbetar som oberoende entreprenörer, så du kan arbeta när ditt schema tillåter det. Du får betalt för varje beställning du gör och behåller 100% av kundtipsen.

För att kunna registrera dig måste du vara minst 18 år, kunna lyft 40 kg och ha ett pålitligt fordon.

Survey Junkie

Survey Junkie betalar dig för att ge dina åsikter om produkter och tjänster som erbjuds av varumärken och företag.

Detta marknadsundersökningsföretag har över 10 miljoner medlemmar.

Så här fungerar det: Registrera dig för ett gratis konto och slutföra din profil. Du kommer att få inbjudningar att fylla i undersökningar som matchar dina demografiska intressen och tjäna poäng som du kan lösa in för kontanter via PayPal eller för hundratals presentkort.

Survey Junkie-medlemmar kan också delta i fokusgrupper och få betalt.

Släppa

Drop är en cashback-app som liknar Ibotta och Checkout 51. Den här gratisappen belönar dig för att shoppa hos dina favoritmärken och har mer än 3 miljoner användare.

Så här fungerar det: Registrera dig för ett gratis Drop-konto och länka ditt bankkort. När du handlar hos deltagande återförsäljare tjänar du poäng som du kan lösa in för gratis presentkort.

Användare tjänar också poäng för att svara på enkäter och spela spel. Ta reda på mer om appen i denna Drop-recension.

Postkamrater

Postmates är den tredje appen för matleverans på denna lista.

Postkamratförare behåller 100% av de tips de får och du kan ta ut pengar när som helst du vill.

Så här fungerar det: Skicka en ansökan här för att komma igång.

När din ansökan har godkänts får du en leveranspåse och ett förbetalt kort från Postmates. Gör leveranser med din bil, skoter eller motorcykel.

Efterkompisförare kan tjäna upp till $ 20 per timme.

Mistplay

Mistplay är en Android-app som betalar dig för att spela spel. Det har laddats ner mer än 10 miljoner gånger och har betalat spelare nästan 9 miljoner dollar i belöningar.

Så här fungerar det: Ladda ner appen från Google Play-butiken och börja spela spel. Du tjänar enheter (poäng) när du spelar och kan lösa in dem för en mängd presentkort inklusive Amazon, Visa Prepaid-kort och mer.

Trim Financial Manager

Trim-plattformen fungerar som en personlig assistent och sparar pengar på dina kabel-, telefon-, internet- och medicinskräkningar.

Tjänsten förhandlar automatiskt om dina konton för att säkerställa att du får lägsta kostnad för tjänsten som tillhandahålls. Det kan till exempel hjälpa dig att klippa din Comcast-räkning så att du får en kredit.

Så här fungerar det: Registrera dig för att trimma och länka dina bankkonton. Skicka in dina senaste räkningar och experter på Trim kommer att förhandla med din leverantör för att få dig det bästa erbjudandet.

Enligt Trim sparar den genomsnittliga användaren i genomsnitt 276 $ (Trim tar 33% av besparingarna). Tjänsten kan också hjälpa dig att hitta och avbryta oönskade prenumerationer.

TopCashBack

TopCashback är en av de mest populära kontantplattformarna. Det har över 15 miljoner medlemmar och är gratis att gå med.

Så fungerar det: Registrera dig för TopCashback och använd den för att besöka din favorithandlare online, inklusive Amazon, Home Depot, Lowes och över 4000 andra.

Återbetalning tillämpas automatiskt på ditt konto och du kan lösa in det med PayPal eller som ett presentkort. Du kan också begära en betalning till ditt bankkonto.

InboxDollars

InboxDollars är en toppbelöningssida som liknar Swagbucks. Den har miljontals medlemmar och har betalat dem över 59 miljoner dollar kontant.

Så här fungerar det: Registrera dig för ett gratis konto och slutföra din profil. Du tjänar kontantbelöningar för att ta betalda undersökningar, titta på videor, spela spel, läsa e-post, handla online och lösa in kuponger.

Du kan lösa in dina intäkter via PayPal kontanter, checkar och presentkort. Läs mer om webbplatsen i denna InboxDollars-recension.

Använd frilansappar

Freelancing-appar och webbplatser som Fiverr, FlexJobs och Upwork kan användas för att hitta jobb du kan slutföra på distans från ditt hem.

Dina intäkter beror på dina färdigheter och vilka typer av uppgifter du utför. Några av de jobb som publiceras på online-jobbsidorna kräver inte tidigare erfarenhet eller någon seriös skicklighet, så i stort sett vem som helst kan tjäna extra pengar.

Allvarliga frilansare kan också använda dessa plattformar för att arbeta heltid.

Yttrande utpost

Opinion Outpost är en marknadsundersökningspanel som belönar medlemmar när de genomför undersökningar, tittar på annonser, testar produkter och slutför uppdrag i sitt område.

Så här fungerar det: Registrera dig för ett gratis konto och slutföra din profil. De skickar enkäter från sina partners och du tjänar poäng när du slutför dem.

Du kan lösa in dina poäng från $ 5 via PayPal, presentkort och Virtual Visa Prepaid-kort.

KashKick

Denna belöningssida betalar dig pengar för att göra saker du redan gör, inklusive att hitta erbjudanden online, surfa på nätet, titta på videor och svara på enkäter.

Så här fungerar det: Gå med i KashKick. Kontrollera kontots instrumentpanel för att tjäna pengar. KashKick betalar dig också för att hänvisa vänner.

MobileXpression

MobileXpression-appen (iOS) eller (Android) belönar dig för att du använder internet.

Så här fungerar det: Ladda ner och installera bara appen på din telefon. Den spårar din internetanvändning för forskningsändamål.

Du får ett gratis presentkort på $ 5 när du har hållit appen i en vecka. Om du håller appen installerad efter din första eek tjänar du veckokrediter som du kan lösa in för presentkort.

Leave a Comment